Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Prilikom korištenja bilo kojeg dijela internet stranica www.danvjencanja.com (u nastavku samo Dan vjenčanja) smatra se da su korisnicima poznati ovi uvjeti korištenja, kao i svi rizici koji mogu nastati iz korištenja istih, te da prihvaćaju koristiti sav dostupan sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

>> Kod objavljivanja informacija, tekstualnih, vizualnih i audio materijala na internet stranicama Dana vjenčanja nastojali smo provjeriti njihovu autentičnost i vjerodostojnost koliko je to bilo moguće. No, unatoč tome, ne možemo jamčiti za točnost i ispravnost informacija, te se odričemo odgovornosti u slučaju nastanka materijalne ili druge štete od prikazivanja i korištenja istih.

>> Odnos između posjetitelja i oglašivača na i izvan internet stranica Dana vjenčanja isključivo je stvar dogovora posjetitelja i oglašivača. Dan vjenčanja ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svojim internet stranicama.

>> Komentari objavljeni na internet stranicama Dana vjenčanja ne odražavaju stav njegovih vlasnika, uredništva i korisnika.

>> Slanjem sadržaja Danu vjenčanja pošiljatelj se slaže da te sadržaje ustupa Danu vjenčanja na slobodno korištenje i objavu na neodređeno vrijeme bez naknade.

>> Dan vjenčanja zadržava pravo promjene, privremenog i trajnog ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na svojim stranicama bez obaveze prethodne najave.

AUTORSKA PRAVA

Dan vjenčanja polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne,  audio i ostale materijale). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internet stranica Dana vjenčanja, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Bez dozvole autora izričito je zabranjeno komercijalno korištenje bilo kojeg dijela Dana vjenčanja i na bilo koji način ili objava sadržaja na drugim web stranicama, tiskovnim izdanjima i dr. bilo kao cjeline ili samo dijelova, u neizmjenjenom ili djelomično izmijenjenom obliku.

Dopušteno je citirano navođenje tekstualnih ulomaka i dijelova autorskog djela u blogovima, na forumima i sličnim objavama fizičkih osoba, pod uvjetom da se naznači izvor: www.danvjencanja.com i, ako je naveden, autor djela iz kojeg se citira.

OBVEZE KORISNIKA

Korisnicima Dana vjenčanja strogo je zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji na bilo koji način krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone
  • objavljivanje uvredljivog, vulgarnog, prijetećeg ili na bilo koji drugi način štetnog sadržaja
  • objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
  • objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja zaštićenih autorskim pravom
  • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja
  • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih korisnika

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Dan vjenčanja poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke o korisniku Dan vjenčanja neće davati na uvid ili korištenje trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Dan vjenčanja može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja internet stranice u svrhu poboljšanja i prilagođavanja funkcionalnosti internet stranice i sadržaja svojim korisnicima i posljetiteljima.

Dan vjenčanja se obavezuje čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Dan vjenčanja zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. O navedenim promjenama (za koje se smatra da stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama) Dan vjenčanja nije dužan obavijestiti korisnike.